Leefstijlbubbelsz “Feel the Energy”

Maandagavond 14 oktober 2013 was het zover, de netwerkavond voor (toekomstige) Leefstijlprofessionals. Onder de aanwezigen mensen uit het werkveld en 3e en 4ejaars studenten van de opleiding Sportgezondheid.

De gastspreker van de avond was Syb Tilstra. Een oudgediende in de fysiotherapie en ervaringsdeskundige op het vlak van zorgverzekeraars. Hij heeft ons een duidelijk beeld gegeven van de werkwijze van de zorgverzekeraars. Hoe gaat hij om met zijn klanten en met potentiele zorgverleners? Dit is een belangrijk onderwerp voor de Leefstijlprofessional waar bijna nooit aandacht aan wordt besteed. Tijdens de presentatie van Syb werden er goede vragen gesteld wat uitliep tot flinke discussies. Vanuit de groep en ook de organisatie bleek dat er behoefte is aan meer ondersteuning vanuit de opleiding en beroepsvereniging. Er is geconcludeerd dat we met elkaar moeten werken aan meer naamsbekendheid. De klant van een zorgverzekeraar moet ons willen, zodat de zorgverzekeraar ons ook wil. Ook moeten zowel potentiële klanten als de zorgverzekeraar ons gemakkelijk kunnen vinden, dat is op dit moment niet het geval.

Na afloop was er een moment om vrij te netwerken en kaartjes uit te wisselen. De aanwezigen zijn naar huis gegaan met een inspirerend en enthousiast verhaal. We hopen begin 2014 een nieuwe Leefstijlbubbelsz  aan te bieden waar we wederom een inspirerende avond van maken!

PRESENTATIE SYB TILSTRA