VvAA voor de Leefstijlprofessional

Sinds april 2015 is er een samenwerking afgesloten en kunnen leefstijlprofessionals lid worden van VvAA, dé ledenorganisatie voor zorgprofessionals. Dit lidmaatschap geeft je toegang tot het netwerk en aanbod van VvAA. Als ondernemende leefstijlprofessional kun je tegenwoordig gebruik maken van de beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering via de VvAA. Deze is zeer betaalbaar en biedt zelfs een gratis lidmaatschap aan voor zorgprofessionals tot 30 jaar. Ook zijn zij bezig met het opzetten van bijeenkomsten voor startende ondernemers. Voor meer informatie kun je de website bekijken op www.vvaa.nl

Grootste zorgnetwerk van Nederland
Ruim 115.000 (para)medisch collega’s zijn lid van VvAA. Dit beroepsgroepoverstijgende netwerk stelt jou en ons in staat om kennis uit te wisselen en maatschappelijke en politieke thema’s bespreekbaar te maken. VvAA levert en ontwikkelt producten en diensten die zorgprofessionals nodig hebben om financieel en professioneel gezond te werken en te leven. Zo kunnen wij je adviseren bij de start van je praktijk, het inrichten van jouw administratie en het verzorgen van de jaarrekening en belastingaangifte.

Ook voor advies over samenwerkingscontracten kun je bij ons terecht. Daarnaast zijn onze verzekeringsproducten specifiek afgestemd op zorgprofessionals en kunt je ook altijd terecht bij onze gratis juridische helpdesk.

Exclusieve evenementen met veel ledenvoordeel
Op vertoon van jouw VvAA-lidmaatschapskaart woon je verschillende lezingen en activiteiten (met korting of kosteloos) bij. Maandelijks ontvang je het magazine Arts en Auto.

Heb je vragen over de dienstverlening en producten van VvAA of wil je advies, dan staan wij je graag te woord. Je kan ons bereiken via telefoonnummer 030 247 47 89, of via www.vvaa.nl.

Word VvAA-lid
Contributie
Leden tot 30 jaar:       gratis
30-65 jaar:                  € 35,- per jaar
65 jaar en ouder:        € 20,- per jaar